Wie zijn wij

Veerle Verschueren

Dierenarts Veerle Verschueren, afgestudeerd in 2011 aan de universitaire dierenkliniek te Merelbeke, werd na een reeks vervangingen de derde collega bij Dap Fidelis. In 2016 kreeg ze de kans om haar droom te verwezenlijken en de praktijk over te nemen.

 

Dieren en gezondheid hebben steeds een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Zo zal zij met volle toewijding het welzijn van jullie geliefde huisdier opvolgen.

 

Als eerstelijnsdierenarts schoolt ze zich regelmatig bij om up to date te blijven over de nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Op vlak van dermatologie volgde zij enkele verdergezette opleidingen waarbij ze de huidpatiënten zo optimaal mogelijk kan behandelen.

Lisa De Buyser

“Hallo, ik ben Lisa. In 2016 studeerde ik af aan de Universiteit Gent, optie gezelschapsdieren. Na mijn studie vervolledigde ik een internship in een dierenkliniek in Borsbeek waar ik ervaring opdeed op gebied van spoedgevallen, hospitalisatie, assisteren bij ingrijpende operatie, etc. Na dit intensieve jaar begon ik als eerstelijnsdierenarts in verschillende praktijken. Vanaf augustus 2023 help ik Veerle in haar praktijk zodat zij ook af en toe eens kan uitblazen.

 

Thuis ben ik trotse eigenares van mijn Brits Korthaar, Lewis. Naast mijn enorme passie voor honden en katten hou ik ook van theater, op stap gaan met vrienden en reizen met mijn partner. “